Nadia Mimi Går Efter Drømmen

Af Berith Liberti ”Hvis man har en drøm, så skal man sku også gøre det, fordi det er ikke sværere, end at det sker, hvis man tager skridtet.” Foto af Nadia Mimi Badabum badabim, så kom der lige en eksotisk skønhed frem på den danske musikscene. 25årige Nadia Mimi er en upcoming stjerne. Hun rapper og READ MORE . . .

Danske Jada satser på en fed festivalsommer

Af Berith Liberti ”Jeg tror det bliver en rigtig fed festivalsommer i år både på scenen og som publikum”. Stemmen bag Jada er den 24årige danske sangerinde Emilie Molsted Nørgaard. Hun synger, skriver, komponerer og producerer selv sin musik. Jadas nyeste ”Keep cool” taler for sig selv. Det er en helt unik lyd, der kommer til udtryk gennem hendes smukke READ MORE . . .

“Noller” fra Brødrene Olsen

PÅ FESTIVAL IGENNEM FEM ÅRTIER MED "NOLLER" FRA BRØDRENE OLSEN Af Berith Liberti Hvad så Noller. Du har jo været med så længe. Hvordan startede det egentlig for dig? Der var altid musikken, da jeg var barn. Far spillede Jazz og mor sang. Vi spillede altid.  Vi sad med en båndoptager og hentede musik fra Luxembourg på radioen – Vi READ MORE . . .

Chris MacDonald

MON DER ER EN KO PÅ ISEN? Af Berith Liberti 43-årige Chris MacDonald er født i Minnesota i USA og har boet i Danmark i mere end et årti. Her er han uddannet Cand. Scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Chris MacDonald har igennem årene motiveret mange danskere til at forbedre deres liv både fysisk og mentalt.  Uanset om READ MORE . . .

Christiane Schaumburg-Müller – Sund Balance

BALANCE BETYDER AT DIT SMIL ER ÆGTE Af Berith Liberti Jeg har spurgt Christiane Schaumburg-Müller, hvad hun gør til daglig for at holde den sunde balance. Lever du sundere nu, hvor du har fået barn? Haha NEJ på ingen måde, nærmest tværtimod! Det er så svært at få to hænder fri, og bare dét at lave mad er en bedrift, READ MORE . . .

Tim Rose – Ooh Aah Records

VINYL RECORDS WILL NEVER GO AWAY By Berith Liberti Ooh Aah Records is one of the many vinyl record stores that have sprung up in Denmark. 44 year old Tim Rose is the owner and he is quite unique in his profession. In his shop, located on Ryesgade in the Østerbro district of Copenhagen, you will find everything from Latin READ MORE . . .

JACOB HAUGAARD MED FOR 28. GANG

Af Berith Liberti Du har jo været konferencier og med på Grøn ret så længe? ” Ja, i år skal jeg med igen, og så er det for 28. gang,” understreger Jacob Haugaard. ”Der er vist ikke mange, der været med så længe som mig,” siger Danmarks, dejlige folkekære komiker. Kan du holde til det? Det er jo et rakkerliv, READ MORE . . .

Rasmus Bredahl

Madtendenser og Neurogastronomi Af Berith Liberti ”Jeg har altid interesseret mig for madtrends, og så er jeg jo kok og madnørd,” fortæller Rasmus Bredahl, som er nyaktuel med bogen Neurogastronomi – Hemmeligheden bag det perfekte måltid, som er skrevet sammen med journalist Nikolaj Buchardt. Nu arbejder han som køkkenchef på kommunikationsbureauet Mannov, og som konsulent og foredragsholder. FreeCard Guide har READ MORE . . .

Lene Ejlersen – Vildnis

KOM MED OG PLUK DET VILDE MAD Af Berith Liberti Jeg er taget hen for at besøge 50årige Lene Ejlersen, som ejer firmaet Vildnis. Hun er en af pionererne indenfor det med den vilde mad.  Midt i den indre by på anden sal,  sidder vi i køkkenet  med hylder fyldt med alverdens danske urter i krukker, hældt på vodka og READ MORE . . .

Birgitte Rasmussen – 5 Rytmer

5 RYTMER GIVER FRIHED OG LIVSGLÆDE Af Berith Liberti Jeg mødte Birgitte Rasmussen inden 5 Rytmer dansen i M2Tango-studiet på Nørrebro i København. Her afholder hun 5Rytme dans hver anden uge i de lige uger. Birgitte underviser også i Hillerød, Silkeborg og Århus, og om sommeren afholder hun en ugelang 5rytme-workshop på Samsø. De 5rytmer er dans som spirituel praksis. READ MORE . . .